JMC Accountants en Belasting Adviseurs B.V. kan voor u een breed scala aan diensten verlenen:

 

 Administratieve verwerking van financiële administraties

Aan de hand van de door u aangeleverde administratieve bescheiden kunnen wij voor u het inboeken van uw gegevens verzorgen in ons financiële pakket.

Wellicht beter voor uzelf is dat u gebruik gaat maken van ons online boekhoudprogramma KING.

Wij werken met dit boekhoudpakket King van Quadrant Automatisering en deze is al jarenlang een gerenommeerde speler op de markt van financiële pakketten.

Met dit pakket kunt u automatisch uw bankbestanden inlezen, hiermee kunt u aanzienlijk besparen op uw administratieve lasten.

 

 

 Tussentijdse cijfers

Omdat wij met u mee willen denken, kunnen wij per kwartaal een financieel overzicht verstrekken, hoe uw onderneming rendeert.

Voor veel van onze klanten verzorgen wij tussentijdse cijfers per kwartaal.

Hierdoor zijn wij in staat om u tussentijds pro-actief te adviseren en sneller in te spelen op (fiscale) voordelen en strategische keuzes.

Niet meer achteraf terugkijken maar lopende het jaar waar nodig anticiperen – bijsturen.

 

Tevens bent u doorlopend op de hoogte van uw balansposities en resultaten, zodat dit niet pas achteraf bij het opstellen van de jaarrekening bekend is.

 

 

 Samenstellen jaarrekeningen

Aan de hand van de door u of door ons verwerkte financiële administratie zullen wij eenmaal per jaar de jaarrekening samenstellen.

Deze jaarrekening zal eerst in concept aan u worden uitgebracht, waarna deze met u zal worden besproken. Bij de definitieve jaarrekening verstrekken wij een samenstellingsverklaring.

 

 

 Geen jaarrekening nodig?

Als u geen jaarrekening hoeft te maken dan kunnen wij uw jaarcijfers ook uitvoeren in de vorm van een bijlage in uw aangifte inkomstenbelastingen waarmee u nog eens kunt besparen op met name het redactionele vlak van deze opdracht.

Kortom maatwerk oplossingen kunnen wij elke relatie bieden.

 

Voor vrijblijvende informatie kunt u contact met ons opnemen: Contact formulier

 

 Verzorgen van salarisadministraties

Wij hebben professionele salarisadministrateurs welke u adviseren in de kansen en bedreigingen rondom de continu veranderende wetgeving omtrent salarisadministratie.

Daarnaast verrichten wij uiteraard de standaard werkzaamheden welke behoren bij de salarisadministratie, zijnde het periodiek verzorgen van uw salarisadministratie.

U ontvangt van ons de salarisstroken en aangiften loonheffingen bij voorkeur digitaal, echter op papier is en blijft ook mogelijk.

 

Wij dragen verder tijdig zorg voor uw aangifte(n) richting belastingdienst en overige uitvoeringsinstellingen.

 

 

 Verzorgen van fiscale aangiften, ook van particulieren

Bij het verzorgen van de aangiften vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting denken wij doorlopend met u mee waar mogelijkheden liggen om fiscale voordelen te behalen.

Het is dan ook van belang dat u ons ook regelmatig informeert over bij u gewijzigde omstandigheden.

 

Voor particulieren verzorgen wij de aangifte inkomstenbelasting aan de hand van de door u aangeleverde gegevens bij voorkeur doen we dat samen met u bij ons op kantoor

waarbij u direct online kunt meelezen welke gegevens wij voor u in de aangifte opnemen.

 

Uw aangiften zullen wij na uw goedkeuring digitaal verzenden naar de belastingdienst.

 

 Fiscale en financiële adviezen

Aan de hand van de voorgaande diensten adviseren wij actief op fiscaal en financieel gebied.

Wij geven hierbij aan welke strategieën voor uw onderneming of voor uw privé posities het beste zijn.